Alla hjärtans dag – En Succé!

Alla hjärtans dag – En Succé!

Vilken trevlig kväll vi hade tillsammans på Alla Hjärtans Dag! Stort tack till alla er som var med och bidrog till den härliga stämningen!

 

Nu är Alla Hjärtans Dag över för i år och vi på Mötesplatsen vill passa på att tacka alla singlar som kom till eventet och gjorde denna kväll minnesvärd. Kvällen skulle kunna sammanfattas så här: Härlig atmosfär, gemytligt, riktigt god mat och många nya bekantskaper.

 

Klockan 18:00 drog vi igång på Scandic Opalen. Många som kom var säkert ganska nervösa men efter bara några minuter var alla fjärilar som bortblåsta. Det härliga sorlet spred sig snabbt bland gästerna när vi körde igång med ett mingelbingo. Efter ett tag när alla singlar var på plats skålade vi in kvällen tillsammans. Just detta eventet var en mindre tillställning för att skapa en mer intim känsla där alla får chansen att lära känna varandra. Långbordet var uppdukat för 14 tjejer och 14 killar. Det tog några försök innan vi lyckades fånga allas uppmärksamhet eftersom att de var fullt uppslupna av att samtala med varandra. Men tillslut så fann sig alla till bords. Här hade det dukats upp för en riktigt god 5-rätters middag. Till varje ny rätt så fick tjejerna en ny bordskavaljer eftersom att killarna fick rotera sina platser. När den goda middagen väl var uppäten hade man då fått prata med i stort sett alla singlar. Det blev en riktigt gemytlig stämning  med många nya bekantskaper. Men kvällen slutade ju inte där. Vi tog oss alla en gemensam promenad i den friska luften innan vi var framme vid kvällens sista stopp, Scandic Europa. Här vi skålade tillsammans ytterligare en gång. Kvällen rullade snabbt över på småtimmarna och vi på Mötesplatsen sa hej då. Dock vet vi att kvällen fortsatte för många och vi hörde rykten om att det skulle dansas salsa.

 

Vi hoppas att ni hade en fortsatt trevlig kväll tillsammans och att vi ses på framtida event!

 

Mvh

Mötesplatsen