Mötesplatsen Training Camp – En fantastisk Singelresa!

Mötesplatsen Training Camp – En fantastisk Singelresa!

Nu är årets Singelresa, Mötesplatsen Training Camp 2014, över för i år. Det har varit en helt fantastisk vecka med många nya bekantskaper och härliga upplevelser! 

 

Förutom strålande solsken, ett glittrande hav och en och en annan sangria. hade vi med oss ett gäng härliga singlar som bjöd på många skratt.

 

Tillsammans kämpade vi oss igenom de 78(!!) olika träningspass man kunde välja på. Springtimes duktiga instruktörer  hejade på, peppade och lärde oss ett och ett annat om stretching, löpteknik och gav tips där det behövdes.

 

Ville man inte vara med på träningspassen kunde man parkera sig i en av de ”gröna stolarna” på strandtavernan i närheten av Playaplankan, där många av passen hölls, för att ta en glass eller sippa på en kall sangria istället.

 

I och med att det är en resa för singlar och många reser själva var det stort fokus på det sociala även på eftermiddagarna och kvällarna. De flesta som följer med på Mötesplatsen Training Camp gör det inte i första hand för att träffa sitt livs kärlek utan snarare  för att ha resesällskap och träffa nya vänner.

 

Men visst fanns det kärlek i luften också ;)

 

På kvällarna bjöds det bland annat på Musik Quiz, Ice-Breaker (Mötesplatsens egna form av speeddejting), Buggkurs, Mingelbingo, 80-talsfest, Mingeltipspromenad, Föreläsning, 5-kamp på stranden och fest.

 

Nu har vi kommit hem och landat lite efter vår fantastiska resa i Portugal och har äntligen gått igenom alla  bilder som togs på resan. Nedan kan ni se ett axplock av bilder från vår singelresa.

 

Som avslutning vill vi på Mötesplatsen tacka alla fantastiska singlar och Springtime Travels duktiga instruktörer för en härlig träningsvecka nere i Portugal! 

 

Läs mer om singelresan och  Mötesplatsen Training Camp 2014 »