Psykologen Andreas Løes Narum ger singlarna tips i kärlek

Psykologen Andreas Løes Narum ger singlarna tips i kärlek

Är du på jakt efter kärleken?

Psykologen Andreas Løes Narum kommer till Mötesplatsen Weekend för att ge singlarna tips och råd på vägen dit!

 

Andreas Løes Narum är en norsk psykolog som bland annat har gjort sig känd genom att medverka som expert i tv-programmen: ”Bør de gifte seg” (2013,2014), ”Love Test” (2006) och ”Test nation” (2004).

 

Det roligaste med att få komma till Varberg är tanken på att jag kanske kan bidra till att någon hittar en partner de kan leva lycklig med länge, säger Narum.

 

Narum har en bakgrund inom det militära där han har arbetat som psykolog och hjälpt till med ledarskapsutbildning, intervjuer och förhör. Idag arbetar han som organisatorisk psykolog med användningstest och organisationsutveckling som specialitet. Andreas Løes Narum driver också sin egen praktik där han erbjuder terapi till par och individer.

 

Är man på jakt efter att hitta kärleken menar Narum att det är en bra idé att börja med att besvara två frågor: ”Vem är jag?” och ”Vad för slags partner söker jag?”. Dock är svaren på dessa frågor inte helt enkla att sätta ord på. Under sin föreläsning på Mötesplatsen Weekend kommer Narum att prata om personlighet och kärlek.

 

Här har du som singel chansen att lära dig mer om just din personlighet och hur den påverkar din vardag.

 

Det är helt nödvändigt att man känner sig själv först, innan man kan hitta en partner att leva lyckligt med, säger Narum.

Psykologen Andreas Løes Narum ger singlarna tips i kärlek

För att underlätta processen att ta reda på vem man är som person och vad man söker efter hos en partner kan man använda sig av den välkända personlighetsmodellen Big Five. Denna modell kommer Narum att berätta mer om under Mötesplatsen Weekend.

 

Som medlem på Mötesplatsen kan du redan nu testa modellen genom att fylla i matchningstestet som Narum också har varit med och tagit fram.

 

 

Missa inte denna intressanta föreläsning, boka din plats redan idag »