Bli stylad på Mötesplatsen Weekend!

Bli stylad på Mötesplatsen Weekend!
Bli stylad på Mötesplatsen Weekend!

Vill du få håret uppsatt, naglarna fixade eller varför inte en festlig sminkning inför kvällen? Nu har du chansen – helt gratis!

 

I år har Mötesplatsen Weekend ett samarbete med frisörsalongen Gossip och stylistprogrammet på Drottning Blankas Gymnasieskola i Varberg.

 

Tillsammans kommer de att finnas på plats under After worken på Stadshotellet  5 september från kl: 12:00-18:00 för att skämma bort singlarna lite extra.

Här kan man medan man minglar få sina naglar fixade, håret piffat eller bli sminkad inför kvällens fest på Societén.

 

Gossip är en frisörsalong i Varberg, full av positiva, glada och kunniga frisörer. Bille som äger och driver salongen Gossip ser verkligen fram emot att få vara med under Mötesplatsen Weekend. Hon tycker det är ett helt fantastiskt event, fullt av möjligheter.

 

Hennes bästa hårtips inför en festkväll är att hålla det personligt, enkelt och flirtigt, gärna lite extra fixat med olika hårprodukter.

 

Vi frågade Bille varför hon tycker att singlar borde ta chansen och åka till Mötesplatsen Weekend. Hon svarade så här:

 

Det handlar inte så mycket om man är singel eller inte, utan det är en fantastisk möjlighet till nya bekantskaper/relationer som kan leda till vänskap eller äktenskap. Att få vara med om nya saker, helt enkelt göra något annat, bryta mönster och växa som människa. 

Bli stylad på Mötesplatsen Weekend!

Stylistprogrammet på Drottning Blankas Gymnasieskola

Lärarna Yvonne och Patricia kommer att vara på plats med sina elever från Drottning Blankas Gymnasieskola som utbildar sig till makeupstylister. De kommer att erbjuda singlarna möjligheten att bli lite extra piffade inför kvällens fest på Societén, helt gratis.

 

Vi kontaktade Yvonne och Patricia för att få deras bästa tips på hur man ska sminka sig till en fest: 

 

Vårt bästa sminktips inför en festkväll är att göra en grundlig och fin bas och sedan att våga med något nytt för att hitta partykänslan. Våga till exempel testa ett färgat läppstift, lägga en eyeliner, glitter eller dra på extra ögonskugga. Har man något nytt/annorlunda jämfört med en vanlig dagmakeup så känner man sig oftast fin och då har man känslan på topp hela kvällen!

 

 

Så passa på att skäm bort dig och bli stylad medan du minglar under After worken på Mötesplatsen Weekend!

 

Läs mer om alla aktiviteter på Mötesplatsen Weekend och boka din plats redan idag »