Spännande föreläsningar!

Spännande föreläsningar!

Kan du gå ner i vikt utan hunger eller sötsug, med en lugnare mage? Kan typ 2-diabetiker få normalt blodsocker utan medicin?

 

Allt fler testar lågkolhydratkost och upplever stora hälsovinster. Vad säger vetenskapen, historien och den beprövade erfarenheten?

 

En av våra föreläsare på Mötesplatsen Weekend är Andreas Eenfeldt som driver Sveriges största hälsoblogg ”Kostdoktorn” och har runt 50 000 besökare per dag.

 

Andreas Eenfeldt är läkare och specialist i allmänmedicin och förutom sin blogg har Andreas även skrivit boken Matrevolutionen – ät dig frisk med riktig mat.

 

Under fredagen kommer ”Kostdoktorn” att ge Singlarna en revolutionerande föreläsning om kost och hälsa. Samma tema fortsätter sedan på söndagen då vi i år förlänger Mötesplatsen Weekend med ytterligare en dag.

 

Spännande föreläsningar!

 7 september  kl. 10:00 – 17:00 finns möjligheten att kostnadsfritt gå på What a feeling-mässan som Varberg Event anordnar.

 

What a feeling är västkustens första livskvalitetsmässa som inriktar sig till alla som vill inspireras och som värdesätter det lilla extra i vardagen för både kropp och själ.

 

Ett perfekt sätt att avsluta en härlig weekend på tycker vi!

 

Läs mer om Mötesplatsen Weekend 2014 »